Woensdag 22 november 2023 | AMUZ, Antwerpen

Veilig naar het MaaS Congres ’21

ProMedia Group organiseert beurzen, congressen en bijeenkomsten voor de mobiliteit-, transport-, automotive, en tankstation/carwash sector. Waaronder ook het MaaS Congres ’21. De veiligheid en de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners, standhouders en medewerkers is uiteraard zeer belangrijk. ProMedia Group volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus dagelijks en volgt de adviezen van de overheid op.

Het MaaS Congres wordt volledig hybride georganiseerd. Dat betekent dat u als deelnemer kunt kiezen of u fysiek naar Antwerpen komt of vanuit huis online deelneemt.

Op 17 november heeft het Belgische overlegcomité een reeks nieuwe beschermingsmaatregelen beslist. Dat betekent dat er voor het betreden van het MaaS Congres ’21 een Covid Safe Ticket (QR-code in de CoronaCheck-App) verplicht is. Uit het Covid Safe Ticket blijkt dat u ofwel volledig bent gevaccineerd, een geldig bewijs van herstel heeft of een negatief resultaat heeft van een coronavirus test die minder dan 24 uur voor binnenkomst is afgenomen. U zult daarbij ook uw identiteitsbewijs moeten tonen. Naast het Covid Safe Ticket moet iedere congresdeelnemer ook een mondmasker dragen. Meer informatie over de maatregelen vindt u hier.

Bent u niet in de gelegenheid om naar Antwerpen te komen? Het gehele congres is ook online te volgen via een Livestream. Meld u aan voor online deelname via de registratiepagina.

Samen zorgen we voor een veilig evenement voor bezoekers, partners en sprekers. Voor vragen mailt u naar lisanne.noorlander@promedia.nl 

Hieronder beantwoorden wij alvast een aantal van de meest voorkomende vragen.

De informatie is voor het laatst bijgewerkt op 3 december.

Mag het MaaS Congres als evenement plaatsvinden?
Ja, evenementen met minder dan 200 personen in een binnenruimte zijn mogelijk met een Covid Safe Ticket + mondmasker. Hier valt het MaaS Congres ook onder.

Is een Covid Safe Ticket verplicht?
Als organisator van een zakelijk evenement zijn wij verplicht om congresbezoekers te controleren op het Covid Safe Ticket. Om toegang te krijgen tot het congres vragen we u om naast uw toegangsticket het volgende bij de hand te houden:
– Covid Safe App of papieren vaccinatie-, herstel- of testbewijs
– Legitimatiebewijs (rijbewijs, id-kaart of paspoort)

Is een mondmasker verplicht?
Naast het Covid Safe Ticket is een mondmasker verplicht. Op de locatie zijn mondmaskers beschikbaar.

Is er voldoende ruimte?
AMUZ heeft een grote zaal beschikbaar waar voldoende ruimte en luchtcirculatie is en waar een CO2 meter aanwezig is. In de zaal zullen wij alle benodigde maatregelen nemen om een veilig evenement te verzorgen. Tijdens de pauze momenten moet het eten en drinken zittend genuttigd worden, hiervoor zijn voldoende zitplaatsen beschikbaar.